KATËR KOMUNAT SERBE PRIJNË ME PËRQINDJE TË VOTUESVE

Katër komunat me shumicë serbe janë komunat e para që kanë numrin më të madh të përqindjes së votuesve deri në ora 16:00.

Komuna e Shtërpcës në bazë të të dhënave që KQZ-së prijnë me numrin më të madh të votuesve me 45 për qind.

Komuna e dytë që prijnë me numrin më të madhe të votuesve është Zubin Potoku me 43 për qind, ndërsa komuna e Ranilugut me 39 për qind dhe ajo e Pareshit me 38 për qind janë komunat me më së shumti qytetarë që kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për votë.

Komuna me daljen më të ulët është Dragashi, me 19 për qind.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme