Kështu duket legjenda e boksit Aziz Salihu

Konsulli i përgjithshëm i Kosovës në Stamboll z.Rrahim Morina ka vizituar sot legjenden e boksit kosovar Aziz Salihu i cili gjendet për trajtim mjeksor në spitalin’Ethica’ në Bakırköy-Stamboll,ai në rrjetin social ka shtuar edhe nje foto.

Postimi i plote i z.Morina

Vizituam legjenden e boksit të Kosovës Aziz Salihu i cili gjendet për trajtim mjekësor në spitalin ‘Ethica’ në Bakırköy-Stamboll. Njeriu që u stolis me medalje olimpike të bronzt në L.A. në vitin 1984. Zhvilluam një bisedë shumë miqësore dhe i premtuam që do ti gjindeni afër për çfarë do nevoje. Azizit i dëshirojm shërim të shpejt!. /Sakte.net

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë