Kështu festonte Agim Bahtiri fitoren në Mitrovicë (VIDEO)

Agim Bahtirit i cili disa herë gjatë fushatës kishte pohuar se ka lënë Holandën e luleve për ta bërë lule Mitrovicën, ai kishte fituar  bindshëm garën për të parin e Mitrovicës. Njohësit e rrethanave dhe qytetarët në ketë komunë janë të ndarë rreth faktorëve që kanë përcaktuar fitoren e tij .

Në zgjedhjet e 3 nëntorit, Agim Bahtiri kishte fituar 21.83% të votave, kundruall kundër kandidatit të tij nga PDK-ja Avni Kastrati i cili në ato zgjedhje pati marr 42.80% të votave, apo saktësisht 6000 mijë vota me shumë se Agim Bahtiri.

Një muaj më vonë, ky rezultat përmbyset, Agim Bahtiri fiton 52.18% apo 12.178 vota, ndërsa Avni Kastrati merr 47.82% apo 11.159 vota. Ky rezultat duket t’i ketë befasuar edhe krerët e PDK-s.  Sakte.net

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme