Këta janë 108 personalitetet që dekorohen nga presidenti Thaçi me urdhrin “Hero i Kosovës”

Në ditët e Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekoruar 108 personalitete me urdhrin “Hero i Kosovës”.

Duke u bazuar në kompetencat e tij kushtetuese, marrë për bazë kontributin, meritat e veçanta dhe veprat e trimërisë dhe sakrificës në luftën e UÇK-së, presidenti Thaçi ka dekoruar 108 ish-ushtarë të UÇK-së dhe personalitete tjera me urdhrin “Hero i Kosovës”.

Ky vendim i presidentit Thaçi është marrë duke u mbështetur edhe në propozimet e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së.

Këto janë personalitetet e dekoruara nga presidenti Thaçi me urdhrin “Hero i Kosovës”:

1.     Abdullah R. Tahiri;

2.      Abedin S. Rexha – Skenderaj;

3.      Adnan S. Shyti – Vushtrri;

4.      Afrim A. Vitia – Marec;

5.     Afrim M. Kiçina – Drenas;

6.     Agim Rr. Ramadani;

7.      Agron N. Mehmetaj – Deçan;

8.      Ajet H. Rukiqi – Drenas;

9.     Arben A. Haliti – Klinë;

10.  Arif B. Vokshi – Deçan;

11.   Arif D. Gjocaj – Junik;

12.   Arsim N. Muzaqi – Vushtrri;

13.   Asllan Z. Fazliu – Drenas;

14.   Avdi S. Mujaj – Deçan;

15.   Avdyl A. Jasiq – Junik;

16.   Avni H. Klinaku – Vushtrri;

17.   Avni R. Shabani – Mitrovicë;

18.  Azem H. Babiqi – Prishtinë;

19.   Bajram H. Bahtiri – Prishtinë;

20.   Bajram Xh. Mazrekaj – Deçan;

21.   Bajram XH. Musa – Mitrovicë;

22.  Bedri F. Ahmeti – Besianë;

23.   Bedri F. Ahmeti – Besianë;

24.   Bedri M. Demaku – Drenas;

25.  Besnik V. Maroca – Dardanë;

26.  Bexhet M. Brajshori – Prishtinë;

27.   Bislim K. Imeri – Vushtrri;

28.   Bislim L. Zekolli – Therandë;

29.   Blerim S. Lokaj – Deçan;

30.   Brahim A. Nura – Skenderaj;

31.  Burim I. Vitia – Prishtinë;

32.   Dalip H. Alshiqi – Prishtinë;

33.   Demir Ngucati;

34.  Driton K. Islami-Toni – Ferizaj;

35.  Fadil B. Nimani – Gjakovë;

36.  Fadil H. Maloku;

37.   Faruk N. Beqiri – Vushtrri;

38.   Fehmi Kastrati – Drenas;

39.   Feim A. Gashi – Rahovec;

40.   Fetah A. Gega – Therandë;

41.   Gani Xh. Paqarizi – Malishevë;

42.   Gazmend H. Mehmetaj – Deçan;

43.   Gazmend Z. Zeqiri – Skenderaj;

44.   Habib B. Zogaj- Malishevë;

45.   Hajdin S. Haliti – Orllan;

46.   Halim N. Ahmetaj – Prizren;

47.  Halit R. Coka – Kukës;

48.   Hamdi S. Berisha – Malishevë;

49.   Him R. Haradinaj – Deçan;

50.  Hyrë Emini – Mira- Ferizaj;

51.   Hyzri H. Talla – Besianë;

52.  Ilir R. Merturi – Klinë;

53.  Ilir S. Lushtaku – Skenderaj;

54.   Ilmi S. Aliu – Skenderaj;

55.  Imer M. Alushani – Drenas;

56.   Imer R. Krasniqi – Malishevë;

57.   Isa A. Havolli – Llapashticë;

58.   Isa S. Kastrati – Dardanë;

59.   Islam Kastrati- Drenas;

60.  Ismet H. Ukaj;

61.   Ismet S. Rama – Skenderaj;

62.   Ismet S. Uka – Skenderaj;

63.  Jashar Z. Jashari – Vushtrri;

64.   Jonuz S. Zeneli – Orllan;

65.   Kadri S. Kokollari – Therandë;

66.  Luljeta Shala- Drenas;

67.   Lulzim G. Morina – Lipjan;

68.   Mehmet B. Rrustemi – Skenderaj;

69.  Memë Z. Lleshi- Gjakovë;

70.   Mentor A. Tolaj – Deçan;

71.   Mentor O. Dervishaj – Burim;

72.  Mervete S. Maksutaj – Burim;

73.   Muharrem M. Misimi – Skenderaj;

74.  Murat M. Haliti – Skenderaj;

75.   Mustaf M. Haxhiu – Skenderaj;

76.   Myrt R. Zeneli – Gjakovë;

77.  Naim Sh. Beka – Ferizaj;

78.  Naser H. Lani – Skenderaj;

79.   Nuhi Z. Mazreku – Malishevë;

80.   Pajazit M. Ahmeti – Gjilan;

81.  Pren Z. Lleshi- Gjakovë;

82.   Ramiz I. Shala – Lipjan

83.   Ramiz S. Batusha– Deçan;

84.   Reshat M. Muqa – Therandë;

85.   Rexhep F. Kukaj – Prizren;

86.  Rrustem R. Hoti – Skenderaj;

87.   Sadik H. Shala – Lipjan;

88.  Sadik M. Bega – Ferizaj;

89.   Sadri A. Zeneli – Gjakovë;

90.   Sami N. Plakolli – Besianë;

91.   Selajdin H. Berisha – Prizren;

92.   Skender M. Rexhepi – Rahovec;

93.   Skender Z. Salihaj – Shtime;

94.   Sokol M. Sopi – Prishtinë;

95.   Sylejman N. Jashari;

96.  Shefket A. Muhadini – Shtime;

97.  Shefqet F. Mustafaj – Deçan;

98.   Shkëlzen R. Gacaferri – Junik;

99.   Valdet S. Xhemaili – Drenas;

100.           Xhavit Bajraktari – Therandë;

101.            Xhavit H. Gashi – Skenderaj;

102.            Xhavit J. Sylaj – Therandë;

103.           Xhemajl R. Rexha – Therandë;;

104.            Xhevat H. Demaku – Drenas;

105.            Xhevat M. Sejfijaj;

106.           Yll A. Morina – Gjakovë;

107.           Zenel T. Mziu – Skenderaj;

108.            Zymer F. Tolaj – Deçan;

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme