KJO ËSHTË DEKLARATA E TEUTA ARIFIT PAS TAKIMIT ME LSDM-NË

Nënkryetarja e BDI-së, Teuta Arifi në dalje prej takimit me përfaqësues të LSDM-së tha se ata kanë paraqitur qëndrimet e tyre në tavolinë dhe se kanë pasur një takim konstruktiv, raporton SHENJA.

“BDI është një parti politike e cila gjithmonë ka qenë e hapur për të diskutuar dhe për të pasur bisedime konstruktive, për sa i përket temave dhe prioriteteve të qytetarëve.  Për ne ajo që është e rëndësishme është se vendosëm në tryezë prioritetet që lidhen me platformën partive politike shqiptare  dhe pikat e pagonecioushme: Gjuha shqipe, realizimi i reformave në drejtës, integrime në NATO dhe BE”, tha ajo duke shtuar se vlerësimet përfundimtare do t’i sjell kryesia e BDI-së në krye me Ali Ahmetin.