Kjo është infermierja që i tha 3 herë “jo” vdekjes

Sakte.net / e Shtunë 01 Tetor 2016 – 17:59

Mund tu duket e pabesueshme, por kjo duhet të konsiderohet si infermjerja më më fat në botë, ose e thënë më saktë si pasagjerja që shmangu 3 herë vdekjen.

Violet Jessop ishte një infermiere që punonte në tragete e anije.

Ajo shërbeu në anijet “Olympic” (e cila u perplas me një anije tjeter dhe gati u permbyt), “Britannic” (e cila u përplas me një minierë nënujore dhe u përmbyt), “Titanic”(u përplas me një ajsberg dhe u permbyt). Violet i mbijetoi të trejave.