Kjo është pasuria e Ramiz Merkos

Si zyrtarë të gjashtë të cilit Telegrafi Maqedoni do t’ia publikojë pasurinë është deputeti dhe ish-kryetari i Komunës së Strugës nga radhët e BDI-së, Ramiz Merko i cili pasurinë e tij e ka paraqitur në këtë komision.

Zyrtarisht, Ramiz Merko ka pasuri prej: 52.862.006 denarë apo në kundërvlerë me euro: 859.544 euro.

Duke e krahasuar pasurinë e Merkos me të kryetarit të tij, duket se Ramiz Merko është 7.7 herë më i pasur se Ali Ahmeti.

detaje pasurinë deputetit dhe ish-kryetari i Komunës së Strugës nga radhët e BDI-së, Ramiz Merko.

-Vend afarist me hapsirë prej 1200 metër katrorë të cilin e ka ndërtuar në vitin 2007 që kap vlerën prej 17.164.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 279.089 euro.

-Shtëpi prej 400 metër katrorë në Strugë të cilën Merko e ka fituar si trashigimi dhe kushton 12.260.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 199.349 euro.

-Tokë bujqësore prej 2020 metër katrorë të cilën Merko e ka fituar me trashigimi. Kjo shtëpi ka vlerën prej 2.452.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 39.869 euro.

-Tokë bujqësore prej 2460 metër katrorë të cilën Merko e ka blerë. Kjo shtëpi kap vlerën prej 3.000.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 48.870 euro.

-Zabel prej 3000 metër katrorë në Strugë që kap vlerën prej 736.600 denarë apo 11.977 euro. Këtë pasuri Merko e ka nga trashigimia.

-Banesë në Durrës prej 106 metër katrorë që kap vlerën prej 2.060.250 denarë apo në kundërvlerë prej 33.500 euro. Këtë pasuri Merko e ka fituar me një kontratë për shit-blerje.

-Banesë me garazhë prej 52 metër katrorë në Shkup që ka vlerë 3.690.000 denarë në kundërvlerë me euro: 60.000 euro. Këtë pasuri Merko e ka paraqitur si pasuri e fëmijëve, e blerë me kontratë për shit-blerje.

-Veturë Mercedes 200 e vitit 1992 që kushton 100.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 1.626 euro. Këtë pasuri Merko e ka nga kontrata për shit-blerje.

-Veturë Jeep Toyota R-4 e vitit 2006 e blerë në vitin 2008 e paraqitur se kushton 400.000 denarë apo me kundërvlerë me euro: 6.504 euro. Merko e ka paraqitur si pasuri e fëmijëve, e blerë me kontratë për shit-blerje.

-Veturë Golf 5 e vitit 2005 e blerë në vitin 2012 që kushton 300.000 denarë apo në kundërvlerë prej 4.878 euro. Merko e ka paraqitur si pasuri e fëmijëve, e blerë me kontratë për shit-blerje.

-Merko ka paraqitur të ardhura që nga viti 2002 prej 1.800.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 29.268 euro në vit.

-Merko ka paraqitur të ardhura që nga viti 2004 prej 900.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 14.634 euro në vit. Këto para i merr bashkëshortja e tij.

-Merko ka paraqitur të ardhura prej 1.800.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 29.268 euro në vit.

-Merko merr qira si qiradhënës. Ai për një muaj merr 2100 euro në muaj për dy vende tw dhwna (1300 dhe 800 euro) apo në kundërvlerë me denarë: 129.150 denarë.

-Ai një herë ka marrë 6.000.000 denarë për aktivitete promovuese. Kjo vlerë në euro është: 97.560 euro.

-Deputeti Merko ka kartelë kursimi në ”Stopanska Banka” prej 70.000 denarë apo në kundërvlerë me euro: 1138 euro.

Ramiz Merko jpg

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme