Koci: Drejtësia në Kosovë, po prodhon padrejtësi!

E enjte, 27 Tetor 2016 – Sakte.net

Zëvendësministri i Zhvillimit Ekonomik, Gani Goci thotë se asnjë gjykatë dhe asnjë dënim nuk do t’i përulë luftëtarët e lirisë.

Ai ka thënë se vlerat e luftës së UÇK-së janë të shenjta.

“Drejtësia në Kosovë po prodhon vetëm padrejtësi!”, ka shkruar Koci në llogarinë e tij në Facebook.