Komuniteti më i madh i blerjes në botë dhe operator i programit të besnikërisë – myWorld ka filluar në Shqipëri/Kosovë

Si pionier dhe inovator më i madh në këtë degë të industrisë, myWorld, gjatë 20 viteve të fundit pa dyshim po e pushton tregun botëror! Megjithatë, lajm i mirë është që ky program ndërkombëtar për besnikërinë e klientëve me fillim nga data 15/18 shkurt të këtij viti ka filluar të punojë edhe në Shqipëri dhe Kosovë. Prej këtij momenti, qytetarët e Shqipërisë/Kosovës kanë mundësi për kursime gjatë çdo blerjeje, ndërsa komuniteti afarist fiton një platformë për rritjen e bazës së konsumatorëve dhe një mundësi të re për përfitim.

Kompania myWorld, me seli në Londër, Angli, është një Benefit Program ndërkombëtar dhe aktiv në shumë sektorë që ofron mundësi për blerje/tregti me përfitime tek kompanitë partnere. Gjegjësisht çdo blerje e bërë nga anëtarët e myWorld, u mundëson atyre përfitime të Cashback deri në 5%, të cilat paguhen në llogari personale bankare të anëtarit por edhe Shopping Points shtesë që mund të përdoren për oferta dhe zbritje. Fillimisht, myWorld është themeluar si kompani në vitin 2003, ndërsa sot numëron mbi 15 milion anëtarë të regjistruar në 55 shtete dhe mbi 150,000 kompani partnere me mbi gjysmë milion pikë pranimi.

Këtu tek ne, kompania ka filluar me sukses biznesin e vet, të cilës çdo ditë i bashkohen anëtarë dhe kompani të reja. “Jemi krenar që historinë e suksesit të kompanisë myWorld e përhapim në gjithë botën, në mesin e të cilëve sot është edhe Shqipëria/Kosova. Me vite jemi duke ndërtuar komunitetin më të madh për besnikëri të konsumatorëve në botë. Kemi arritur rezultate mahnitëse në të gjithë botën, duke ndërtuar një bazë të madhe të konsumatorëve dhe anëtarëve, të cilëve u ofrojmë një mundësi të gjërë për blerje me përfitime në më shumë se 150,000 partnerë anë e mbanë botës. Kemi një pritje të madhe për këtë treg, potenciali është enorm. Ofrojmë inovacione, cilësi, dhe zgjidhje të reja për kompanitë, sidomos në këtë periudhë të vështirë. Për vetëm një muaj punë, kemi disa mijëra klientë dhe më se 100 partnerë në Shqipëri/Kosovë, numra këto që çdo ditë rriten.” – deklaroi Arton Gjokaj, Drejtor i myWorld Albania/Kosovo shpk.

Një prej partnerëve më të mëdhenj ndërkombëtar në të cilët mund të përfitoni gjatë blerjeve përmes platformës myWorld janë: Booking.com, AliExpress, travelWorld, Aegean Airlines, Agoda, dhe shumë tjerë, por ka edhe shumë partnerë lokal të ri të cilët mund ti gjeni në myworld.com.

Koncepti i komunitetit në myWorld është shumë më i gjerë, se sa blerjet brenda kësaj platforme. Me rëndësi të madhe për grupin është që anëtarët e tyre të jenë edhe përgjegjës në kuptimin shoqëror. Me çdo blerje nga ana e anëtarëve, jepet një kontribut për përgjegjësi shoqërore. Në kuadër të myWorld funksionojnë edhe dy organizatat humanitare Child & Family Foundation dhe Greenfinity Foundation, më anë të cilave janë realizuar më tepër se 60 projekte në gjithë botën me qellim të arsimimit dhe edukimit të fëmijëve, të rinjve dhe familjeve që janë në gjendje të vështirë sociale, si dhe për mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe rrethinës në të cilën jetojmë.

Kompania myWorld gjithashtu është një mbështetës i madh i sportit dhe është sponsor i Formula 1, MotoGP, Inter Milan dhe shumë të tjera.

Bëhuni edhe ju pjesë e komunitetit më të madh të blerjeve në botë dhe përdorni përfitimet e myWorld programit bashkë me miliona njerëz tjerë të cilët këtë e bëjnë çdo ditë. Regjistrohuni falas në lidhjen vijuese dhe merrni të holla mbrapa – Cashback me çdo blerje!