Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Arta Rama, lind fëmijë në ditën e pavarësisë

Në nëntë vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Arta Rama Hajrizi, sjell në jetë fëmijën e dytë të saj.

Telegrafi merr vesh që gjinia e foshnjës së sapo lindur është mashkull.

Foshnja ka lindur 4,615 kg dhe 58 cm i gjatë, ndërsa emri i tij është Jon.

Ndryshe, nëntë vjet më parë, Kuvendi i Kosovës përmes një deklarate të nënshkruar nga deputetët e Republikës, veç atyre serbë, shpallën Kosovën shtet të pavarur dhe sovran, duke u realizuar dëshira e shqiptarëve për të fituar pavarësinë.