Ky është libri që po mbante në dorë Assange kur u arrestua

Julian Assange u arrestua sot në Ambasadën e Ekuadorit në Londër pas 7 vitesh qëndrimi aty.

Assange u arrestua në Londër sot pasi Ekuadori i tërhoqi azilin politik. Por çka u duk se po mbante në dorë kur u arrestua?

Ai po mbante një libër nga shkrimtari amerikan Gore Vidal të titulluar “Historia e Gjendjes së Sigurisë Kombëtare”, përcjell Periskopi.

Në këtë libër Vidali shtjellon ngjarjet historike që çuan në vendosjen e një kompleksi masiv të sigurisë industriale ushtarake dhe kulturës politike që na dha “Presidencën Imperiale.”

Një nga thëniet në librin e Vidalit është “Njerëzit nuk kanë zë sot sepse ata nuk kanë informacion.”

Pastaj një tjetër: “Në çdo moment të thënë, opinioni publik është kaos i bestytnisë, dezinformatave dhe paragjykimit.”

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme