Ky është shkruesi më i shpejtë në tastierë (Video)

Sean Wrona, nga Apple është shkruesi më i shpejtë në tastierë në botë.

Ai ka arritur të thyejë rekordin botëror, duke garuar në dy runde me një person tjetër dhe duke fituar ndaj tij.

Wrona ka arritur që për një minut të shkruajë mirë më shumë se 120 fjalë, transmeton lajmi.net

Ky rekord ishte thyer në vitin 2010, por që nga atëherë nuk dihet zyrtarisht se kush është pasardhësi i tij, për thyerjen e rekordit të të shkruarit në tastierë.

Se si ka arritur ta bëjë këtë gjë të mahnitshme, shikoni videon më poshtë. /Lajmi.net/