Labinot Tahiri shpall kandidaturën për kryetar të Ferizajt

Këngëtari dhe organizuesi i koncerteve për bamirësi Labinot Tahiri, anëtar i Aleancës Kosova e Re të Bexhet Pacolit, e ka shpallur kandidaturën e vet për kryetar të komunës së Ferizajt.

Kandidaturën Tahiri e bëri gjatë mbledhjes së kësaj partie sot në Ferizaj.

Zgjedhjet lokale në Kosovë mbahen në fund të vitit.

Kryetar aktual i Ferizajt është Muharrem Sfarqa, nga LDK.