Lansohet projekti i radhës Erasmus+

Sot, 06.02.2017, nga ora 9:00 lansohet projekti i radhës të mbështetur nga Komisioni Evropian përmes programit ERASMUS+, “Zhvillimi i rehabilitimit social nëpërmjet edukimit/ SOCRE”, transmeton Koha.net.

Ky projekt është një përfitim i Kosovës në fushën e edukimit, iniciuar nga Universiteti Metropolia në Finlandë dhe Kolegji Heimerer në Kosovë.

Projekti do të implementohet nga Kolegji Heimerer në tri vitet e ardhshme (15 tetor 2016 – 14 tetor 2019) në bashkëpunim me 16 partnerë të tjerë ndërkombëtarë nga Finlanda, Belgjika, Portugalia, Holanda dhe Rusia.