LDK-ja e përsërit: E gatshme për zgjedhje

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), është e gatshme për zgjedhje të cilat do të mbahen në bazë të marrëveshjes me koalicionin qeverisë Partinë Demokratike të Kosovës (PDK).

Kështu thotë kryetari i Komunës së Suharekës, Sali Asllanaj, në një intervistë për Agjencinë e Lajmeve Ekonomia Online, i cili tregon se a do të kandidojë sërish për kryetar të Komunës së Suharekës në rast se partia e tij ia kërkon një gjë të tillë.

Asllanaj gjatë intervistës po ashtu ka folur rreth klimën biznesore në këtë komunë, duke theksuar se po krijojnë një infrastrukturë të mirëfilltë për të përmirësuar atmosferën e biznesit.

Ai tregon se cilat masa i kanë ndërmarrë për të zvogëluar burokracinë komunale. Madje Asllanaj tregon se a ka klimë të shantazhit dhe kërcënimeve ndaj bizneseve.

Ai ka folur edhe për borxhet e mbetura dhe shlyerjen e tyre, si dhe punët që i kanë kryer kompanitë pa kontrata e me të cilat janë duke u ballafaquar me procese gjyqësore.

Po ashtu ai ka folur edhe rreth projekteve të cilat i ka kryer gjatë mandatit qeverisës, rreth të hyrave vetanake, për të cilat ka treguar se kanë ngritje nga viti në vit.

“Është fat i mirë që gjithnjë kemi pasur një rritje permanente të të hyrave vetanake, çdo vit kemi pasur ngritje diku rreth 200 – 300 mijë euro mbi nivelin e vitit paraprak.

Këtë vit kemi diku 25 % më tepër të hyra vetanake se sa në vitin e kaluar”, theksoi ai. Po ashtu Asllanaj flet edhe për dëmet e shkaktuara nga reshjet e fundit dhe si do t’iu dalë në ndihmë fermerëve me subvencione.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme