Ledhatohet nga gjykata drejtuesja e aksionit në “Lagjen e trimave” Jankulloska

Nuk ka masa për kujdes për ish ministren e punëve të brendshme, Gordana Jankulloska, vendosi Gjykata.

Këshilli Penal në Gjykatën Themelore Shkupi 1 Shkup, duke vepruar në bazë të ankesës së Prokurorisë Speciale Publike e hodhi poshtë ankesën si të pabazë dhe e vërtetoi vendimin e gjykatësit me procedurë paraprake që të mos ketë masa të kujdesit për Jankulloskën.

Ajo është e dyshuara e tretë në rastin ‘Fortesa’ për prishjen e mjeteve të përgjimit.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë