LSDM: Kemi fituar 51 deputetë, aq sa edhe Gruevski

Nga Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë kanë deklaruar se sipas përllogaritjeve analitike të tyre, del se dy partitë, LSDM dhe VMRO – DPMNE kanë fituar nga 51 deputetë.