Lulëzon prostitucioni në Serbi

Ndonëse ligjërisht është i ndaluar, në Serbi prostitucioni po lulëzon, shkruajnë mediet e atjeshme. Ndër të tjera ato përmendin shpalljet legale për shërbime seksi.

“Masazh relaksues”, “masazh relaksues për tërë trupin”, “masazh trup me trup” … janë vetëm disa nga ofertat përmes internetit dhe shpalljeve në shtypin e shkruar, që haptas ofrojnë shërbime prostitucioni. Për këtë, siç shkruan gazeta “Blic” e Beogradit, janë bindur vetë gazetarët e saj, të cilët kanë zbuluar se pas 70 për qind të shpalljeve të tilla fshihet prostitucioni, transmeton Koha.net.
Për këto shërbime paguhet 50 deri 150 euro, shkruan kjo gazetë.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë