Magdalena Nestorovska është sekretarja e re shtetërore në MPB

Magdalena Nestorovska është zgjedhur për Sekretar Shtetëror në Ministrin e Punëve të Brendshme në seancën e sotme që Qeverisë ku p-o emërohen kuadrot e ri, dhe po shkarkohen funksionarë.

Nesterovska ka qenë këshilltarë për resurse njerëzore në Ministrin e Mbrojtjes ndërsa ka qenë dhe shef i kabinetit të ministrit për punë të brendshme Oliver Spasovski.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme