Mali i Zi do të hapë kufijtë për turistët javën e ardhshme

Mali i Zi do të hapë të gjithë kufijtë për turistët javën e ardhshme, njoftoi kryeministri Zdravko Krivokapiq.

Pas vizitës zyrtare në Greqi, ai tha se vendi qëndron plotësisht me Malin e Zi, se do të sigurojë mbështetje të fortë, veçanërisht për investitorët që do të jenë më të pranishëm nga Greqia në Malin e Zi.

“Kjo ditë është simbolike, sepse Greqia është e hapur për të gjithë turistët. Dyqanet, restorantet dhe hotelet kanë filluar punën, gjë që tregon rëndësinë e një lidhjeje të fortë që duhet të ndjekim, sepse protokollet tona janë të ngjashme, qasjet janë afërsisht të njëjta dhe Mali i Zi do të hapë të gjithë kufijtë për turistët javën e ardhshme, me më të rëndësishmet fjala – “Mirësevini në bregdetin e Malit të Zi”, deklaroi Krivokapiq.

Ai tha se ishte i kënaqur me vizitën tre-ditore në Greqi, e cila, siç tha ai, ishte jashtëzakonisht e frytshme.