Maqedoni – Drejtoria e të Hyrave Publike shpall ankand, shet lirë vetura, një banesë, garazh…

Drejtoria e të Hyrave Publike e Maqedonisë ka shpallur ankand publik për shitje të pronës së tundshme dhe të patundshme.

Në listën e shpalljes gjendet automjete të tipit mercedes, ford, fiat, citroen etj, me çmime të lira, si dhje një banesë dhe një garazh, të dyja në lagjen Karposh.

Përveç këtyre, po shiten edhe kompjuterë dhe pajisje kompjuterike, aparate televizive dhe të tjera të ndryshme, mobile e kështu me radhë.

Siç njofton portali portalb, ankandi është caktuar për më 25 janar të vitit 2017.

http://www.ujp.gov.mk/mk/otvoreni_povici/pogledni/310

 

Maqedoni - Drejtoria e të Hyrave Publike shpall ankand, shet lirë vetura, një banesë, garazh...

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme