Maqedoni: Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e sotme ka vendosur që të shtrenjtoj çmimet e derivateve të naftës për gjysmë denarë.

Në bazë të vendimit nga mesnata EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 68.00 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS – 98 për 70.00 denarë.

Një litër EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 60.50 denarë.

Vaji Ekstra i Lehtë për amvisëri do të shtrenjtohet për një denarë dhe një litër do të kushtojë 60.00 denarë.