Maqedoni: VMRO-ja nga nesër paralajmëron protesta të përditshme

Derisa Qeveria ta vendos në shqyrtim publik “udhërrëfyesin” për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, VMRO-DPMNE do të protestojë çdo ditë nga ora 15.00 deri në ora 17.00, në tre lokacione në kryeqytet- në udhëkryqin përballë qendrës tregtare “Mavrovësja”, para Kuvendit, te godina e ish “Nova Makedonisë” dhe në dhjetë qytete të tjera.

Kreu i opozitës maqedonase Hristijan Mickovski thotë se ka informata që udhërrëfyesi i cili mbahet sekret nga Qeveria, vendos në negociata identitetin dhe gjuhën maqedonase.