Mbulesa i nxjerr probleme mësimdhënëses, ajo thotë se po i bëhen qëllimshëm (VIDEO)

Është salla e arsimtarëve, por asnjë prej tyre nuk gjendet në tubim.

Janë prindërit  e nxënësve të shkollës fillore “ Visar Krasniqi” në Drenoc të Malishevës, që diskutuan për një hall që e kanë me mësimdhënësen e matematikës në këtë institucion arsimor, njofton Klan Kosova.

Për ta po del të jetë problem mbulesa e arsimtares Fatmire Bujupi,  dhe frika se  ajo do mbajë ligjërata për fe në orën e mësimit.  Në këtë situatë, e cila dikë po e bënë me lot, fëmijët ka dy ditë që nuk vijnë në shkollë.

Bile njëri prej tyre tregon edhe se çfarë i tha mbesa e tij kur e ka parë arsimtaren për herë të parë.

Vetë Arsimtarja, Fatmire Bujupi , po thotë se po i bëhet e padrejtë nga nxënësit e prindërit, pasi ajo ligjëron lëndën e saj si të tjerë mësimdhënës. Kjo pretendon se  është qëllimi që të sjellet një mësues tjetër këtu, e jo puna e shamisë.