Merren në pyetje dëshmitarët në rastin e Almirit

Bojan Iliq, vëllai i të akuzuarit Boban Iliq, për vrasjen e Almirit 4-vjeçar, po dëshmon sot ne Gjykaten Themelore në Kumanovë. Ai po dëshmon për herë të dytë me kërkesë të palës mbrojtëse. Herën e kaluar atij nuk i ishin bërë pyetje të kryqëzuara nga mbrojtja. Gjatë seancës së sotme duhet të dëshmoj edhe  Tanja Dimkovska, e cila ka qenë në veturë në momentin kur ka ndodhur ngjarja.

Para ca kohe kryeprokurori Ljubomir Joveski konfirmoi se lënda është ri-kualifikuar nga vrasje me paramendim në aksident me pasojë vdekje dhe se lënda është kthyer në rigjykim. Për rikualifikimin e lëndës ditë më parë qytetarët protestuan para Prokurorisë Themelore Publike.

Almakos

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme