Momenti dramatik kur policët gjatë një kontrolli rutinë gjejnë një grua të kidnapuar [video]

Një moment dramatik është incizuar nga vetë policia, e cila gjatë një kontrolli rutinë kanë gjetur një grua të kidnapuar, e cila ishe lidhur dhe ishte futur në bagazhin e veturës, transmeton koha.net.

Gruaja e kidnapuar shihet në video me duar e këmbë të lidhura dhe ajo u gjet rastësisht nga policia në Brazil.

Raportohet se dy burra kanë qenë në makinën e bardhë, kur ajo u ndalua nga policia, raporton Dailymail, transmeton koha.net.

Policët pasi e kanë ndalur veturën, kanë dëgjuar viktimën duke bërtitur nga bagazhi i veturës, të cilin pastaj e hapën ku gjetën gruan e lidhur.