Mustafa e Hoxhaj në pritjen e Presidentit Obama (Foto)

Sakte.net / e Mërkurë 21 Shtator / 09:15

Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj ka marrë pjesë në pritjen vjetore të Presidentit Barack Obama që e organizon për personalitetet botërore gjatë mbajtjes së Asamblesë së Përgjitshme të OKB-së.

Në këtë pritje ka marrë pjesë edhe Kryeministri Isa Mustafa ku së bashku me Hoxhajn kanë takuar liderë të shumtë botërorë si President, Kryeministra dhe ministra të jashtëm.

Mustafa e Hoxhaj kanë takuar Kryeministren e re të Anglisë, të Polonisë, Hungarisë, Sekretarin e NATO-së e shumë të tjerë.

Kjo pritje dhe takimet e shumta të Mustafës dhe Hoxhajt në margjina të AP të OKB-së kanë shërbyer si mundësi e mirë për të lobuar për njohje të reja.