Ndërprerjet e rrymës nesër

Shkyqjet në disa lokalitete të Kosovës do të bëhen me qëllim të mirëmbajtjes së rrjetit të furnizimit, shkruan Gazeta Express.

Komunikata e plotë:

Ferizaj

1.

Më 03.08.2016 NS 35/10 kV Shtërrpca do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Gotovusha(40044005) prej orës 9:00-11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e Shtërpcës- te shkolla dhe OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoc,Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja e shkyçjes: përforcimi dhe zgjërimi i rrjetit në Distriktin e Ferizajit 2015.Lot5-Ferizaj.

2.

Më 03.08.2016 në NS 110/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qyteti (40000001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit të Ferizajt( rruga e Varoshit me rrethinë) Nikadini.

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (40000003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit, Kisha Katolike etj.

Më datën 03.08.2016 në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet :

Dalja 10 kV Qyteti (40043005)nga ora 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: qyteti.

Shkyçja bëhet për shkak të punëve për revizionimin e largpërçuesve.

3.

Më 04.08.2016 ne NS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçen:

LP 35 kV Magure (41048) prej orës 09:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magura, Aeroporti i Prishtinës, Transmetuesi, Antenat i IPKO-s, Antenat e PTK-s, Radarët e Aeroportit, Fushtica e Naltë dhe e Ulët, Kizhareka, Nekoci, Rasinovic, Bainca, Shale, Krojmir, Rrreze( Leleqtiq), Medvec, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine Poturovc, Gllanice, Harilaqi, Sllatina (një pjesë), Njesia Speciale e Policisë së Kosovës, Exis, Tregfarm, Burimi, KFOR-i, Pompat e Ujit te Aeroportit, Feronikeli (Miniera në Magurë) ,Ëind Poëer dhe Eko-Kos.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i urave 35kV në izolatorët përcjellës në NS-35kV-punë e planifikuar.

Prishtinë

1.

Më 03 dhe 04.08.2016 në TS 35/10 kV Badovci do të ketë shkyçet :

Dalja 10 kV Mramori (10014001)prej orës 10:00 deri në orën 16:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusa, Busi, Zllasha, Vitia e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i trasesë.

2.

Më 03 dhe 04.2016 ne NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gllobari (16021008) prej orës 10:00 – 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i trasesë.

3.

Më 03.08.2016 ( e mërkurë ) në TS 11035/10 kV Prishtina 1 do të shkyçet :

Dalja 10 kV J15 Kampi Jordanez (10000010) prej orës 08:00 deri në orën12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Elkosi , Hiberna FM, Karabinierët Italianë, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Beci dhe PTK-ja.

Arsyeja e shkyçjes: revizionim i largpërçuesve.

4.

Më 03.08.2016 në TS 35/10 kV Besi do të ketë shkyçet:

Dalja 10 kV Lluzhani (10013011) nga ora 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kësaj kohe pa energji do të mbesin fshatrat: Barilevë ( pjesërisht), Vranidoll, Lupç, Tenezhdoll dhe një pjesë e Besisë.

Shkyçja bëhet për shkak të revizionimit të largpërcuesit.

Ndërprerjet e rrymës nesër
5.

Më 03.08.2016 në NS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të shkyçen.

Dalja 10 kV nr.6-Ibrahim Banushi (11000001) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: I.Banushi, Elena Gjika dhe Shtëpia e Pleqëve.

Shkyçja bëhet për shkak të revizionimit të largpërçuesit.

6.

Më 03.08.2016 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (14000009) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapashticë, Sekiraq, Gllamnik, Konushevc, Buricë dhe Penuhë;

Dalja 10 kV Letanci (14000012) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi dhe Pakashtica;

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Podujeve pjesërisht, Sibofc, Lluzhan, Penuh, Lupc i eperm, Lluga, Majac dhe Popovë.

Dalja 10 kV Livadicë(14000011) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim i Vjetër, Livadicë, Dogana, Haxhi Sadriu, Mirovci, Diana SHPK.

Dalja 10 kV Podujeva 5(14000005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ali Ajeti, e Llapit dhe fshati Ballofc.

Dalja 10 kV Podujeva 1 (14000001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Qendra e qytetit, Ujësjellësi i qytetit.

Dalja 10 kV Podujeva 2 (14000002) prej orës 16:00 deri ne ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi, SH.F. “Shaban Shala”

Më 03.08.2016 në NS 35/10 kV Batllava do të shkyçen:

Dalja 10 kV Batllava (14015001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Bellopoja, Gerrdofci, Kaçibegu, Lluga dhe Sibofci.

Arsyeja: revizionimi i largpërcuesve.

7.

Më 03.08.2016 në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

Dalja 10 kV Orllati (16021005) prej orës 16:00 – 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zabel, Shtrubullovë, Vukovc, Potok, Llapushnik, Arllat, Negroc, Vuçak, Gjergjicë, Tërpezë, Berishë, Novosellë, Divlak, Kleqkë.

Dalja 10 kV Gllobari (16021008) prej orës 08:00 – 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesinn: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë, Dobroshec.

Më 03.08.2016 ne NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Llapushniku (6023003)prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negrovci, Vuqak, Gjurgjice,Terpeza, Berisha, Novosella, Divjaka dhe Kleqka.

Arsyeja: punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).

Prizren

1.

Më 03.08.2016 në NS 35/10 kV Zhuri

Dalja 10kV Poslishti (30035006) prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Ujësjellësi, Billusha, Hoqa e Qytetit, Jeshkova, Leskovec, Lubiqevë, Kushninë e Lez.

Dalja 10kV Zhuri (30035003) prej orës 13:00 deri në orën 14:00.

Pa energji do të mbesin fshatrat: Zhur, Vërmicë, Shkozë, Planejë, Milaj, Gorozhup, Dobrushtë, Dogana ne Vërmicë dhe konsumatorët komercialë: gurethysi “Vëllezërit e Bashkuar”, Gyrethysi “Ethem Trade”, Gyrthysi “Renelual Tahiri”, restorant “Vërmica”, Restoranit “Gurra”, Restorant “Universi”.

Dalja 10 kV Ujesjellsi (30035002) prej orës 12:00 deri në orën 13:00.

Pa energji do të mbesin: Ujësjellësi, Lagjja Omajve dhe Ademaj në Zhur.

Arsyeja: shqyrtimi i mbrojtjes rele në daljen 10kV.

2.

Më 03.08.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet :

Dalja 10 kV Levisha (31000012)prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Pa energji do të mbesin rrugët: Adem Jashari, Kamber Bruti, Hafiz Ismail Hakki, Mbretëresha Teutë, Sami Frashëri, Jabllanicë, Pouske, Novoselan RR Adem Jashari, Kosova, Adriatiku, Tahir Meha, Emin Pasha, Ardian Zurnaxhiu, si dhe vendbanimet Novoselan, Pouske dhe Jabllanicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërcuesve.

3.

Më 03.08.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni I do të shkyçet:

Dalja 10KV Betonjera (30000004) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Pa energji do të mbesin rrugët: Brigada 125, Leka i Madh, Fehim Ibrahimi,Kolonel Ahmet Krasniqi, 11Marsi, Rexhep Kukaj, Salih Qeku, Gazmend Zajmi, Rifat Ukimeri, Rambuje, Joni, Gjeravica, Mbreti Piro, Bajo Topulli, Destan Billusha, Sahat Kulla, Ejup Statovci, Shotë Galica, Zahir Pajaziti, Edit Durham 55/1, Beteja Pashtrikut, Beteja Llapushnikut, Saraq137t, Shaip Spahiu, Remzi Ademi, Turgut Ozal, Tirana, De Rada, Ëesly Clark, Marie Shllaku, Ali Hadri,F aik Konica, Ohri, 1 Maji, Remont Servisi, Komuna e Parisit, Kleqkës, Nuridin Zenuni, Lagjja Ortakoll, Banesa e Tabakëve.

Arsyeja: revizionimi i largpërcuesve.

4.

Më 03.08.2016 në NS 35/10 kV Zhuri

Dalja 10kV Hoqa (30035005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji: Zhuri, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë dhe konsumatorët komercialë: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllazërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”,Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

Më 03, 04. 08.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor(73000004) prej orës 10:00 deri ne orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusniku.

Shkyçja bëhet për shkak të pastrimit të traseve në LP 10 kV Stacioni Hekurudhor.

2.

Më 03.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

Dalja10kV Tregu i blertë (73000002)prej orës 12:00 – 16:00

Pa energji do të mbesin rrugët: Bedri Pejani, Kadri Zeka, Nexhip dhe Ferat Draga, Mic Sokoli, Adem Jashari, Gjergj Fishta, Lidhja e Lezhës, 22 Maj, Alpet Shqiptare, Isa Boletini, Bajram Curri dhe Ramiz Sadiku.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

3.

Më 03.08.2016 në NS 35/10 kV Shupkovci do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shala (71074001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka,Tuneli, Stantërgu, Vllahai, Mazhicë, Bajgorë, Kovaqicë, Kaenollë, Magjinë dhe Dedinë.

Arsyeja: revizionimi i largpërçuesve.

Gjilan

1.

Më 03.08.2016 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV TS 3 (63000020nga ora 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6 (qendra e qytetit), TSB-41 (qendra e qytetit).

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërcuesve.

Pejë

1.

Më 03.08.2016 në NS 35/10kV Peja 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qarshia e Gjate (51000015) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Koreja, Bekë Zeka, 17 Nëntori, Çarshija e gjatë, Garazha, Enti për punësim.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

2.

Më 03.08.2016, në NS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (53000005) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Haxhitë, Lumibardh.

Shkyçja bëhet për shkak të revizionimit të largpërçuesve.

Gjakovë

1.

Më 03.08.2016 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të shkyçet:

LP 10 kV Bizneset (82000020)nga ora 16:00 – 20:00.

Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa furnizim me energji elektrike: ETC, Bazenin Behari, Pompat e Radoniqit, Sylt, Drini Company, Gurethyes GEO MINERAL, Azem Sopaj, Jaha Petrol dhe KEDS-i.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtim i mbrojtjes rele. /express

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme