Ndryshon formati i bisedimeve me Serbinë, kalon në nivel Presidentësh

Bisedimet teknike mes Serbisë dhe Kosovës kanë çuar në miratimin e shumë marrëveshjeve, por një pjesë e tyre nuk janë zbatuar.

Qeveria e Kosovës ka vendosur të kërkojë ndryshimin e formatit të bisedimeve, duke e kaluar atë në nivel presidentësh.

Tashmë detyra për dialog do t’i kalojë presidentit Hashim Thaçi.

Kjo është kërkesa që Kryeministri Isa Mustafa, për shkak se negociatat që zhvillohen në Bruksel nën udhëheqjen e BE’së dhe mbikëqyrjen e SHBA’së, nuk po japin rezultat. /albeu.com/

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë