Në Mitrovicë vazhdon përkrahja në sektorin e pemëtarisë( FOTO)

23 Gusht 2016 – Sakte.net  12:15

 

Drejtori i DBZHR-së, Nasuf Aliu në Mitrovicë, thotë për koalb.com   se e ka përkrahur sektorin e pemëtarisë, duke shpërndarë  për  60 ari të dredhëzave. Ky projekt është duke u zhvilluar tani dhe janë përfitues gjashtë fermer, transmeton koalb.com.
Drejtori i DBZHR-së, Nasuf Aliu, për koalb.com  ka treguar se e ka përkrahur sektorin e Pemëtarisë, duke shpërndarë  për  60 ari të  dredhëzave, përveç sektorit të pemëtarisë, përkrahje i është dhënë edhe sektorë tjera, ku fermerët janë subvencionuar me farë misëri dhe pleh artificial, thotë Aliu.

Aliu thotë se ne si komunë dhe si drejtori nuk do të rreshtim së përkrahuri kultivuesit e pemëtarisë dhe sektorin e bujqësisë në përgjithësi./koalb.com/

nasuf 1
nasuf 2nasuf 3nasuf Aliu

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme