Në SHBA se shpejti rrjeti 5G!

Një nga shtet më të mëdha të opëratorëve të telekomit në SHBA , këtë vit do të fillojë prezantimi i gjeneratës së pestë të internetit në celularë.

Ky rrjet do të jetë në dy qytete, ata premtojnë që rrjeti 5G do të ketë një shpejtësi prej 400 Mb.

Kopmania njoftoi se 5G do të futet në Austin dhe Indianaplois, ku do të testohet rrjeti i ri.

Ata shpresojnë se fillimi i internetit do të arrijë shpejtësi prej 400 Mb/s ./Indeksonline/