Nesër ditë zie në Maqedoni

Qeveria e Republikës së Maqedonisë për nesër ka caktuar ditë zie në Maqedoni dhe 15 ditët në vijim shteti do të jetë në gjendje të jashtëzakonshme.

Përndryshe, MPB deri tani ka konfirmuar se ka 21 viktima nga vërshimet dhe janë regjistruar shumë dëmë materiale. Nga vendet e vërshuara raportohet se ka mbi 20 të plagosur dhe 5 të zhdukur.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë