Një pjesë e Komunës së Karposhit dhe Gjorçe Petrovit pa energji elektrike

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes, sot pa energjie lektrike do të mbeten një pjesë e konsumatorëve të komunave Karposh dhe Gjorçe Petrov, njoftoi Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK).

Sipas QMK-së në periudhën prej orës 9:00 deri në orën 12:00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugëve “Vllae”, “France Preshern”, “Aco Shopov” dhe “Dragutin Avramovski – Gute” në Komunën e Karposhit.

Ndërsa në periudhën nga ora 12:00 deri në orën 14:00, pa energji elektrike do të mbesin konsumatorët e ndërtesës nr. 107 në bulevardin “Aradhat Partizane” në Komunën e Karposhit.

Në periudhën nga ora 12:00 deri në orën 18:00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës “Shar Planina” në Komunën e Gjorçe Petrovit.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme