Nuredini: Shqiptarëve në Maqedoni problemet mund t`ua zgjidh vetëm Avni Rrustemi

Azbi Nuredini në profilin e tij në Facebook shkruan se dy çështjet që politikanët i çojnë kundër interesit shqiptar Kosovë dhe Maqedoni i zgjidh vetëm një njeri: Avni Rrustemi.

“Dy çështjet që politikanët i çojnë kundër interesit shqiptar Kosovë dhe Maqedoni i zgjidh vetëm një njeri: Avni Rrustemi.”, shkroi Nuredini.