Pamje të papara deri më tani nga rrethimi i Skenderajit nga forcat paramilitare Serbe (VIDEO)

Ushtria dhe policia serbe ne foto janë këtu në një ofensivë kundër te dyshuarve, objektivave UCK-se në Kosovën qendrore në afërsi të nje fshati të Skenderajt, 40 kilometra (25 milje) në veri të Prishtinës.