Paramilitarët maqedonas të gatshëm për ta mbrojtur Maqedoninë

“Paramilitaret” maqedonas kanë nënshkruar një kartë për bashkëpunim, ku ata thonë se janë të gatshëm ta mbrojnë vendin qoftë me mjete të dhunshme apo edhe paqësore, transmeton Tetova1.

Një grup patriotësh me tatuazhe, të veshur me këmisha të zeza ku në gjoks mbajnë kryqe të mëdha, dje njoftuan se janë të gatshëm që ta “mbrojnë atdheun” nga armiqtë e mundshëm. Anëtarë të njëzet shoqatave patriotike në një takim në Veles kanë nënshkruar një “Kartë për bashkëpunim strategjik” dhe janë betuar se do te luftojnë me të gjitha mjetet e mundshme kundër të gjitha formave të prishjes së rendit kushtetues në Republikën e Maqedonisë.

Siç shpjegojnë ata, qëllimet e “Frontit Kombëtar të Maqedonisë”, janë ruajtja e interesave kombëtare në këto kohëra të vështira kurse në kartën e tyre, ata kanë deklaruar se janë të gatshëm që të veprojnë me të gjitha mjetet që disponojnë, qofshin të dhunshme apo të jo dhunshme.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme