Për të gjithë përdoruesit e iPhone, Apple ka një surprizë

iOS 10.2 është nxjerrë në përdorim nga Apple dhe se duhet që ta përditësoni. Sot janë shkarkuar miliona aplikacione të 10.2 dhe rezutatet nga përdoruesit thuhet të jenë mjaft të kënaqshme.
Në këtë aplikacion janë shtuar edhe 70 emoji të reja të ndara në nëntë karaktere të ndryshme.

Po ashtu janë shtuar edhe mesazhet me uruese në ekran të plotë, shprehja e dashurisë me simbole të reja.

Me 10.2 ju mund të shkarkoni televizione të famshme të cilat mund ti keni në mobilin tuaj për ti ndjekur ato live.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme