Përshëndetje Taravari, bashkëshortja ime në spital, mjekja shkoj në piceri!

#Përshëndetje Arben Taravari
Në Resnjë e solla te ndihma e parë bashkëshorten te ndihma e parë mbasi gjendjen nuk e ka mirë. Ajo u shtri se smundet të qëndron në këmbë. Por duke prit jashtë mjekja dhe motra dolën në qytet se paska ndonjë rast në ndonjë piceri. Kësaj i bie që shëndetësia është në nivelin “mos dhënt Zoti të sëmuresh”.
Doktor si ka mundësi vetëm një mjek edhe për në ambullantë edhe në për gjithë Prespën ndihmë e parë?
Informatën e postova që si Ministër i ri të ndroni këto gjendje që qeveritë e kaluara kanë lënë pas. Unë personalisht besoj që ju do ta bëni këtë.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme