Poshtë tradhtarët e kombit

Autor: Lulzim Aliti

Krizën politike në Maqedoni e shkaktuan protagonistët e VMRO-DPMNE-së dhe BDI-së, pasi ndejtja gjatë në pushtet e këtyre partive politike dëshmoi se janë frustruar nga manipulimet zgjedhore, korupsioni dhe krimi i organizuar.Kjo parti politike është një plan dështakësh për interesine shqiptarëve, pasi kur shohësh që brenda kësaj strukte ke eksponentë të llojit si Musa Xhaferri, Artan Grupi (Kali i Shemës), Bekir Asani, Ali Ahmeti, të jep mendimin se çështjet e shqiptarëve këto kohët e fundit nuk kanë gjetur zgjidhje asesi. Pra, eksponentë të lartë të BDI-së si Artan Grubi, Bekir Hasani dhe vetë lideri Ali Ahmeti janëkokat kyç që e kthejnë këtë pushtet kundër interesit të shqiptarëve, prandaj, shqiptarët duhet të kenë kujdes ndaj këtyre tradhtarëve që shiten viotuesit e diaspiorës shqiptare dhe interesin kombëtar. Populli nuk do ta bëjë gabimin e njëjtë që ka bërë që 12 vjet duke votuar tradhtarët e BDI-së, por do zgjedhin një platformë të re që është barabarësia. Kjo platformë e barabarësis është qëllim i Lëvizjes për Reforma – PDSH. BDI me gjithë forcë ka mbrojtur interesin e maqedonëve, dhe përmes Ali Ahmetit dhe Bekir Asanit janë shitur interesat kryesore të shqiptare. Tradhtia e Ali Ahmetit së shpejti do të mar fundin dhe do e shkruajm në histori për bëmat e këqija që ka bërë ndaj popullit të tij. Ali Ahmeti nuk është shqiptar, por është një racë që shiti interesin, dhe kjo lë të shërbëjë si mesazh për popullin që populli mos votojë një platformë jo shqiptare tash e tutje. Gjithnjë,do kujtojmë shitjen e interesave dhe montimin e rasteve politike në kuriz të popullit për të fituar Bekir Asani miliona pasuri që sot populli bukë nbuk ka për të ngrënë. Së fundmi, Lëvizja për Reforma PDSH do tu thotë ndal rasteve të montuara politike si “Lagjja e Trimave”, “Sopoti”, “Brodeci”, “Monstra” e shumë shumë raste të montuara në kuriz të shqiptarëve. Mjaft është kjo e keqe e madhe që i ndodh popullit tonë! Turpi lë të jetë me BDI, dhe poshtë tradhtarët!

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme