Qeshën me emrin e saj, por ajo i lë pa tekst (VIDEO)

Një grua, e quajtur Panda, kishte lindur kur nëna e saj kishte qenë në burg. Ajo mori pjesë në audicion të “America’s got talent”. Kur u prezantua, të gjithë…

Një grua, e quajtur Panda, kishte lindur kur nëna e saj kishte qenë në burg. Ajo mori pjesë në audicion të “America’s got talent”.

Kur u prezantua, të gjithë qeshën me emrin e saj, shkruan “Lajmi.net”. Mirëpo, pasi filloi këngën, publiku dhe juria u shtangën.

Ata u mahnitën nga zëri i saj dhe e pritën me duartrokitje kandidaten Panda. Shikojeni videon dhe njihni Pandën dhe zërin e saj të mrekullueshëm.