Qeveria dështoi t’i arkëtonte 166 milionë euro gjatë 2016-s

Rreth 23 milionë euro kanë shkuar më pak në arkën e shtetit gjatë vitit të shkuar, shkaku i zbatimit të Marrëveshjes së Stabilizim-Asocimit (MSA). Efekte të kësaj natyre janë vërejtur edhe sivjet, shkruan sot Koha Ditore.

E dhëna është evidentuar në raportin e të hyrave dhe shpenzimeve të 2016-s, të cilin Qeveria e ka miratuar të mërkurën. Raporti i është përcjellë Kuvendit. Dhe, pos informatave të tjera që përmban ky dokument, në të është evidentuar edhe e dhëna për mungesë të realizimit të planit të të hyrave.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme