Remi: Këtë herë Franca ka kaluar “rubikonin” duke luajtur rolin dyfishtë

Rrustem Mustafa – Remi, ish-komandant i Zonës Operative të Llapit ka shkruar për bashkëluftëtarin e tij, Ramush Haradinajn.

Ky është qëndrimi i plotë i Remit 

Ramushi në liri pa kushte, Franca le të largohet “nga përrallat”.

Franca nuk besojmë se po rreshtohet kah boshti i së keqes. Franca sigurisht mundet vet të zgjedhë partnerin strategjik për Ballkan.

Por mendoj se është tepër serioze të përfaqësojë një shtet si Serbinë, në kërkesat si ato në rastin Haradinaj, si raste te padrejta dhe aspak stabilizuese…

I njohim aleancat e vjetra, edhe ato te kohëve të reja…

Shqiptarët kanë interes edhe nëse jo strategjik, të mos i prishin marrëdhëniet me Francën.

Këtë herë Franca ka kaluar “rubikonin” duke luajtur rolin dyfishtë…

Ramushi duhet te lirohet shpejt, francezët të jenë politikisht korrekt.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme