Shaip Muja kundër matjes së territorit të Kosovës, kërkon largimin e Qeverisë

Deputeti që tha t’i jetë kthyer grupit parlamentar të PDK-së, Shaip Muja tha se do të kundërshtojë vendimet dhe politikat që merr Qeveria e Kuvendi që ai konsideron pavend, madje, siç tha edhe që po shërbejnë vetëm për humor, transmeton Koha.net.

Në këtë kontekst ai kundërshtoi krijimin e Komisionit shtetëror për matjen e territorit të Kosovës e sidomos vënien në krye të këtij komisioni kryetarin e ASHAK Hivzi Islami.

Muja kontestoi punën akademike të Islamit dhe profesionalizmi i tij për matje të tokës së Kosovës.
“Demarkacioni ka dështuar, e Qeveria duhet të shkojë në shtëpi”, përfundoi Muja.