Shtatë padi për vrasjen e të riut në Matkë

Policia e Maqedonisë ka ngritur shtatë padi për vrasje të të miturit nga Saraji.

Bëhet fjalë për padi ndaj 18 vjeçarit A.E, XH.S (18) vjeç, një 16 vjeçar që të tre nga Shisheva. Gjithashtu, padi janë ngritur edhe ndaj 14 vjeçarit nga Grçeci dhe 13 vjeçari nga Saraji.

Që të shtatë të rinjtë akuzohen me akuzën ”vrasje” dhe ”pjesmarrje në vrasje”.

Ndaj kësaj ngjarje ka pasur edhe protesta nga nënat të cilat shprehen shqetësim për sigurinë. /Telegrafi