Shtohet numri i protestuesve (Foto)

Ka filluar të rritet numri i protestuesve që i janë përgjigjur thirrjes për të protestuar kundër këtij versioni të demarkacionit të kufirit midis Kosovës dhe Malit të Zi që pritet të votohet sot në Kuvendin e Kosovës. Ndërkohë, tashmë gjithçka është gati për fillimin e kësaj seance./Sakte.net