Si mund të studiohet në SHBA

Universiteti i Prishtinës sot do të prezantohet para nxënësve dhe studentëve kosovarë delegacionin nga James Madison University të SHBA-ve.

Të pranishmit do të kenë mundësi të kuptojnë më detajisht mundësitë e studimeve në JMU, kushtet dhe kriteret e studimit, mënyrat e financimit të studimeve, programet studimore, ndihmat shtesë për pyetje relevante, etj.

Prezantimi i mundësive të studimeve në James Madison University po asistohet nga Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës. James Madison University është universitet publik në ShBA dhe gjendet në Harrisonburg të shtetit të Virginias.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme