Skandali me të miturën e keqtrajtuar në Shkup shkakton dorëheqjen e parë

Skandali rreth keqtrajtimit seksual të një të miture në shtëpinë për kujdes ndaj fëmijëve me probleme edukative-shoqërore “25 maji” ka mërrë një kahje tjetër.

Stevço Sokolovski, drejtor i kësaj shtëpie ka dhënë dorëheqje, për arsye morale.

Në lidhje me këtë rast, Ministria për Punë dhe Politika Sociale ka bërë të ditur se vazhdojnë hetimet për rastin në fjalë, dhe se një komision tashmë vërtetoji se shërbimet profesionale dhe kujdestari i caktuar e kanë alarmuar situatën te institucionet përgjegjëse, për mundësi të shfrytëzimit seksual të R.I.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme