Talebanët marrin mediat në dorë, largojnë prezantueset e lajmeve

Kanalet kryesore televizive të Afganistanit janë ende duke transmetuar program, por me disa dallime.

Është vënë re që të gjitha prezantueset e lajmeve janë zëvendësuar me burra. Talebanët tashmë kanë kapur edhe shumicën e televizioneve, duke raportuar dhe komentuar ngjarjet në favor të tyre, raporton BBC.

Tolo News, Ariana, Shamshad, 1TV dhe televizione të tjera lokale kanë ndërruar mënyrën e raportimit të lajmeve. Udhëheqësit talebanë kanë thënë se po vazhdojnnë transmetimin e pandërprerë gjatë këtij tranzicioni.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme