Topalli-Beqirit: S’i kam dy fytyra si ti,trego si e more banesën!

Janë përplasur shumë ashpër deputeti i LDk-së, Ismet Beqiri është përplasur ashpër me deputetin Faton Topalli.

E gjitha nisi, kur Beqiri akuzoi deputetët e Vetëvendosjes që kanë ka nga dy pasaporta, dhe se 3 ditë i bëjnë në Kosovë e me muaj rrijnë jashtë Kosovës, raporton Gazeta Blic.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i Faton Topallit, i cili i tha Beqirit: “Është e vërtetë që i kam dy pasaporta, por nuk i kam dy fytyra si ti”.

“Poashtu na tregoni se si e keni marrë banesën nga shteti”, tha ai, raporton gazeta Blic.