Urim Saliu lut Menduh Thaçin: Kthehu në parti

Dikujt i mungon në skenën politike ish lideri i PDSH dhe kështu lutet që të kthehet përsëri aty ku ishte, transmeton Tetova1.

“Kam nje lutje z.Menduh Thaçi.Terhiqe doreheqjen dhe kthehu ne drejtimin e partise.Keto muaj kuptuam se jo qe shume politikane nuk dallojne, por jane poashtu te pasionuar pas drejtimit te partise.Z.Thaci terhiqe doreheqjen sepse shume politikane tjere humben ne zgjedhjet e 11 dhjetorit dhe asnjeri nuk ofroi doreheqje.Nese per ta eshte akt moral te vazhdojne qendrimin ne udheheqjen e partise ,atehere eshte akt moral t\a besh edhe ty.Te akuzuam pse nuk braktisje partine pas zgjedhjeve por tani jemi te bindur se paska shume te tjere qe mbajne peng partite e tyre.Kthehu ne drejtimin e partise dhe ofro doreheqje vetem kur ta shohesh se edhe lideret tjere e kane bere te njejten.”- shkruan Urim Saliu në rrjetin social Facebook.